کارت شناسایی
کارت شناسایی
کارت شناسایی برای همه ارگان ها الزامی است چرا که کارکنان آن مجموعه و یا ارگان از سایر افراد ارباب و رجوع قابل شناسایی باشد. کارت شناسایی پرسنلی در واقع معرف آن ارگان و سازمان می باشد.
علاوه بر گفته های که بالا می توان گفت برای کارت شناسایی اگر از کارت هوشمند استفاده کنید می توانید در این حال یک کارت با چند منظور داشته باشید
برفرض مثال اگر کارت پرسنلی دانشجویی را در نظر بگیرید شما با یک کارت همزمان می توانید از آن در مکان های مختلف مانند کتابخانه، سلف سرویس و… حتی برای کارمندان به عنوان حضور و غیاب استفاده نمایید.
تاریخچه کارت شناسایی
تاریخچه کارت شناسایی به سال 1979 بر می گردد که این کارتهای تاریخ جمع پرسنل برای هر شخصی است در ایالت یوتا کار کرده کارت ها طول مدت کارکنان را که برای محاسبه مزایای احتمالی بازنشستگی کارکنان استفاده می شده
تعداد بیشماری از این فرم ها کارتهای تاریخ اشتغال هستند. اینها سابقه ای از سابقه کارمند در استخدام دولت است و از دهه 1930 میلادی آغاز می شود، از دهه 1940، خود کارمندان بخش داده های پرسنل را روی کارت پر کرده و آن را امضا کردند.که کارمندان بخش کارت ها اطلاعات شخصی کارمندان از جمله نام فرد، آدرس ، شماره تلفن ، نام همسر و شماره تأمین اجتماعی را ایجاد و نگهداری می کردند. بعداً داده های سابقه اشتغال به ویژه بخش و موقعیت، تاریخ اجاره، میزان پرداخت و تاریخ خاتمه اضافه شد.
چندین کارت اغلب برای هر شخص وجود دارد که زمان بسته شدن بخشهای مختلف سریال را نشان می دهد. لزوماً شرایط اشتغال متفاوت نیست. شرایط نامنظم اشتغال معمولاً در یک کارت در این بلوکهای زمانی ثبت می شود.
تعدادی کارت که مربوط به دهه 1930 تا اوایل دهه 1940 است، کارتهای پرسنل برای کارمندان است که توسط WDERA از سالت لیک کانتی نگهداری می شوند. اطلاعات در مورد این کارت ها شامل اطلاعات شخصی و سابقه درآمد دو ماهه است. چند مورد متفرقه ، مانند کارتهای تأمین اجتماعی یا کارتهای ضبط کارمندان کانون یوتا ، گاه به کارتهای تاریخ کارمندان ایالت وصل می شوند. اینها برای سریال اهمیت کمی دارند
بهترین نوع چاپ کارت شناسایی
کارت شناسایی قبلا بر روی کارت های مقوایی طراحی و چاپ می شد که این کارت ها بعد از استفاده طولانی مدت خراب و یا کثیف می شدند که قبلا پرس هم نمی شد ممکن بود کارت مقوایی پاره شود و مشکلات دیگر ..
امروزه با پیشرفت روز افزون دنیا بهترین نوع چاپ کارت شناسایی می توانیم به کارت پی وی سی اشاره کنیم که از جنس پلاستیک می باشد پی وی سی یا (PVC) که مخفف Polyvinyl chloride می باشد که از نظر ماندگاری چاپ در سطح بسیار بالایی وجود دارد و قابلیت انعطاف پذیر تر می باشد.
کارت های پی وی سی در ابعاد 8.5×5.5 سانتیمتر و همچنین ضخامت این کارت ها 760میکرون می باشد.
کارت های PVC داری انواع بسیار گوناگونی می باشد که در شرکت هیدیکا نیز عرضه می گردند که به عنوان نمونه می توان به کارت ساده، کارت RFID، کارت مغناطیسی، کارت تماسی و کارت ترکیبی که در رنگ ها و کیفیت ها گوناگونی عرضه می گردند اشاره کرد که می توانید در کارت پی وی سی PVC تفاوت ها و توضیحات آن را ببینید .
از طراحی تا چاپ کارت شناسایی پرسنلی
طراحی کارت شناسایی پرسنلی
طراحی این کارت استاندارد هایی را دارد که در زیر به آن می پردازیم
اندازه استاندارد برای چاپ کارت 5.5X8.5 سانتیمتر می باشد ولی از آنجایی که 5میلیمتر از هر طرف کارت در برش یا پانچ حذف می شود بنابراین اندازه ایی که ما از شما می خواهیم
- 94.5X57 میلیمتر
- با رزولوشن 300 dpi
- با مد رنگی RGB
- طرح خود را به صورت لایه باز (PSD,TIFF) و یا با فرمت PNG برای ما ارسال کنید
- اگر اطلاعات متغیر مانند (نام و نام خانوادگی، کد ملی، شماره پرسنلی، عکس و…) را دارید که بر روی کارت چاپ شود این اطلاعات را باید در فایل Excel ثبت کرده و به آیدی تلگرام شرکت hidika96@ و یا به شماره 09191296299 ارسال بفرمایید.
که در عکس زیر قسمت هاشور خورده برش یا پانچ شده و حذف می گردد برای اینکه اطلاعات شما حذف نگردد باید ابتدا طرح خود را به ابعاد 8.5X5.5 قرار داده و بعد از آن اندازه طرحتان را به ابعاد 94.5×57 تبدیل نمایید و در آخر لوگو و اطلاعات مربوط به کارت را به اندازه 5 میلیمتر به داخل بکشید که طرحتان آسیب نبیند.
در صورتی که به هر دلیل نتوانستید انجام بدید لایه باز طرحتان را به آیدی تلگرام شرکت hidika96@ یا به شماره تلفن 09191296299 ارسال نموده تا کادر مجرب و متخصصان ما آن را طراحی نمایند.
چاپ کارت شناسایی پرسنلی
به دو روش:
- چاپ افست پی وی سی
- چاپ دیجیتال پی وی سی
چاپ افست پی وی سی
چاپ افست یکی از پر رونق ترین تکنیک چاپ رایج در ایران می باشد که در تیراژ بالا استفاده می شود و دارای دو نوع چاپ افست
- چاپ افست (single) خشک
- چاپ افست لمینیت
چاپ افست با دستگاه های پیشرفته در چاپخانه مخصوص کارت پی وی سی انجام می گیرد در 4 رنگ اصلی CMYK که C رنگ آبی, M رنگ قرمز Y رنگ زرد و K رنگ مشکی می باشد که به ترتیب رنگ ها چاپ شده و بعد با لامپ uv خشک شده که این نوع چاپ سینگل (single) گفته می شود. که می توانید چگونگی چاپ رو در فیلم زیر ببینید
چاپ افست لمینت شده یک نوع پوشش شفاف و بی رنگ می باشد که باعث ماندگاری کارت پی وی سی می شود در واقع یک نوع محافظ به حساب می آید برای چاپ افست ابتدا کارت چاپ می شود و بعد با استفاده از overelay بر روی آن کشیده شده و داخل دستگاه لمینیتور ارسال می شود و در آنجا با حرارت 190 درجه سانتیگراد روی کارت پی وی سی پرس می شود.
در تصاویر تفاوت افست خشک با لمینت را می توانید ببینید و تصمیم بگیرید که کدام یک بهتر است و اگه نظر کارشناسان ما را بخواهید بدانید چاپ افست سینگل یا خشک با صرفه تر می باشد ولی ماندگاری لمینیت شده بیشتر است.
کارت افست لمینیت
چاپ دیجیتال پی وی سی
چاپ دیجیتال مستقیما بر روی سطح می باشد که چاپگر جوهر افشان یک نمونه چاپ دیجیتال می باشد در تیراژ پایین استفاده می شود
مقرون به صرف می باشد ولی نسبت به افست کیفیت پایین تری دارد در آن بیشتر از رنگ های سیاه و سفید استفاده می کند.
اگر وقت کم داری می توانید از چاپ دیجیتال استفاده کنید چون سریعتر نسبت به چاپ افست می باشد.
نمونه کارت شناسایی و کارت پرسنلی
برای اینکه با نمونه کارهای ما را نظارت کنید لطفا روی کارت پرسنلی pvc کلیک کنید و رویت فرمایید.
و در آخر ممنونم که ما را تا آخر این مقاله همراهی کردید نظرات شما باعث دلگرمی ما می شود؛پس لطفا نظراتتان در دیدگاه بنویسید.
و اینکه ما را برای انجام دادن چاپ کارت انتخاب کنید و از طریق شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید:
021-88853563
021-88851089
0919-1296299
خوشحال می شویم .